GotlandsBoken AB
Vett tarvar han som vida färdas (Havamal)
Släktresan

Är du intresserad av att börja släktforska? Så här gjorde jag:

Jag gick en studiecirkel och fick på så sätt kunskaper om olika arkiv, t.ex. Riksarkivet och det kommunala arkivet, här på Gotland förnämligt samlat på ett ställe. Jag fick även lära mig att söka i digitala arkiv, som t.ex. SVAR, dödarboken m.fl.

Under tiden började jag min egen släktforskning och utgick från mig själv, mina föräldrar, deras föräldrar, mina syskon, deras barn och barnbarn. Jag har pratat med mina ännu levande släktingar, jag har letat efter bilder. För historien finns inte bara i arkiven. De finns i mina minnen och de närmastes minnen, dagböcker, fotoalbum, vykort med mera. Jag har också kompletterat mina egna minnen t.ex. med kort på hus där jag och mina anförvanter har bott. Har man ett gammalt kort kan man ibland jämföra då och nu.

Resultatet av mina forskningar så här långt är den här berättelsen. Jag har framställt det främst för mina syskons barn och deras barn. Det är viktigt för våra efterkommande att veta vad vi och våra förfäder sysslade med. Jag hoppas att det kan inspirera dig att också börja släktforska.Pris

270 kr

Beställning

info@gotlandsboken.se

Ange föjlande:

Bok: Släktresan

Namn
Adress
Telefonnummer
Antalet böcker du önskar köpa

Betalningsvillkor

Alla priser inkluderar 6% moms.
Fraktkostnad tillkommer.
Betalning inom 20 dagar mot faktura som medföljer bokleveransen.